Drošības sistēmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Būvsalons, veikals

Katlakalna 11, Rīga LV-1073
Interjera mēbeles, virtuves iekārtas, iebūvētie skapji, bīdāmo durvju sistēmas , bērnu istabas mēbeles, , noliktavu aprīkojums, kravas auto pārkraušanas sistēmas , vārtu apkope, pilna vārtu apkope, vārtu remonts

CERTEX Latvija, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Drošības aprīkojums. Drošības inventārs. Drošības sistēmas uz jumta. Jumta drošības trose., Drošības jostas. Iejūgi, (iekares sistēmas ). Drošības virves. Sakabes. Sakabes ar amortizatoru.

CERVON Latvia, SIA

Kandavas 41a, Rīga, LV-1083
IT ārpakalpojumi, datorsistēmu uzturēšana un apkalpošana, lietotāju atbalsts, pārvaldīti drošības risinājumi, atbalsts, tehniskais IT atbalsts, operatīvs lietotāju atbalsts, Helpdesk, darbstaciju sagatavošana, drošības

Ceļubūve24.lv

Hanzas 12, Rīga LV-1010
Brīdinājuma sistēmas . Brīdinājuma zīmes. Bruģakmens. Bruģēšanas āmurs. Caurtekas. CB24.lv., Ceļu drošības aprīkojums. Ceļu kaisāmā sāls. Ceļu remonts. Ceļu sāls. Ceļu un tiltu būve.

Chiptuning.lv

Daugavgrīvas 49, Rīga LV-1007
Signalizācija, auto drošības sistēmas , auto meklēšanas sistēmas (sistēma)., Autosignalizācija, (autosignalizācijas, signalizācijas) GPS sistēmas . POWERBOX, PEDALBOX.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
garderobes skapji, garderobes skapji, garderobi, arhīva plaukti, mobilo arhīvu plauktu sistēma, plauktu sistēmas , zonas, recepcijas letes, lounge, biroja starpsienas, termināļi, krēsli publiskiem objektiem, krēslu sistēmas

Component, SIA

Daugavgrīvas 93, Rīga LV-1007
Vājstrāvas drošības sistēmas , apsardzes signalizācijas sistēmas , piekļuves kontroles sistēmas , videonovērošanas, sistēmas .

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Nodokļu konsultācijas fiziskām un juridiskām personām. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas. Ārpakalpojuma grāmatvedība. Grāmatveži. Grāmatvedis. Audits. SIA reģistrācija komercreģistrā. Statūti. Uzņēmuma pamatkapitāls. Uzņēmumu reģistrs. Sava uzņēmuma dibināšana. Mazkapitāla SIA dibināšana. Grāmatvedības pakalpojuma cena.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Vinčas uzstādīšana, vinču pārbaude, stropju, Štropju pārbaude, Štropju, stropju remonts, serviss, drošības

DAMBIS Security, SIA, Apsardzes pakalpojumi

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Fizisko apsardzi ✓ Tehnisko apsardzi ✓ Drošības sistēmas ✓ Apsardzes signalizāciju sistēmas ✓ Drošības risku vadību un konsultācijas ✓ Video sargu

Uzņēmums savus pakalpojumus piedāvā klientiem visā Latvijā. Nepieciešamības gadījumā uzņēmuma speciālisti dodas izbraukumā pie klienta.

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

Data J & S, SIA

Baznīcas 13-21, Rīga, LV-1010
Dokumentu, naudas seifi, drošības plombes, drošības plombas. Elektroniskās kodu slēdzenes., Drošības maki. Elektroniskās plombas. Rindu regulēšanas sistēmas , (rindu mašīnas).